Bedrock este noua noastră clădire, care include:
- Suita cu 2 camere Oakie-Dokey (Capacitate pentru 4 persoane)
- Camerele Cherry-Oakie si Toscana (capacitate pentru 4 persoane fiecare) si Euphoria si Cube ( capacitate pentru 2 persoane).
 
Fiecare dintre aceste spații de cazare are intrare separată, pentru intimitate maximă, și pot fi închiriate atât individual cât și integral. Ne-am jucat cu tematicile și stilurile acestor noi spații de cazare, și te invit să le descoperi mai jos.​

Euphoria

Euphoria este o cameră romantică, cu cadă în cameră și baie proprie. Aici romantismul întâlnește rusticul și confortul pentru a-ți oferi o o experiență de neuitat. Camera are access la terasă , unde vei putea servi băutura preferata, în timp ce admiri tărâmul nostru secret.

Oakie-Dokey

Vă prezentăm „Oakie-Dokey” – un proiect de suflet pentru noi, la fel de interesant precum cele doua căsuțe ale noastre.

Acest nou spatiu de cazare este o suita pentru 4 persoane si are două camere cu pat matrimonial, fiecare cu baia sa proprie!

Aceasta suita dispune de un living spațios  cu canapea extensibila, un loc de luat masa și o bucătarie complet utilată.

La exterior are un foisor propriu prevazut cu spatiu pentru gratar si ceaun.

Cherry-Oakie

Camera Cherry-Oakie poate acomoda până la 4 persoane în 2 paturi dublu, unul situat la nivelul solului și unul la ‘cucurigu’. Camera are baie proprie , într-un stil mai special. Fiecare colț al camerei Cherry-Oakie este plin de personalitate, de la mobilierul din lemn masiv lucrat manual, până la decorurile rustice. Fiecare detaliu este ales cu grijă pentru a vă oferi o experiență autentică și relaxantă.

Toscana

Toscana este o cameră cu baie proprie, care poate acomoda până la 4 persoane, ideală pentru o familie cu copii, dar nu numai. 

Acest spatiu a fost creat special pentru cei care iubesc rusticul , simplitatea, detaliile și imbinarea elementelor naturale într-o formă cu totul aparte. 

Cube

Cube este o camera matrimonială, perfectă pentru un sejur relaxant în doi. Camera Cube dispune de o baie ensuite spațioasă, dotată cu o cadă, ideală pentru momente de relaxare. Pentru un plus de intimitate și confort, camera Cube are intrare separată din exterior, la fel ca și celelalte camere individuale din cladirea Bedrock.