Căsuța Albastră

Cu o capacitate de cazare de 6 persoane, Casuta Albastra este formata din 3 dormitoare, din care 2 cu pat matrimonial si 1 camera cu 2 paturi single, 1 bucatarie complet utilata, 2 bai, loc de luat masa si living.

Căsuța Mexicană

Casuta Mexicana are o capacitate de cazare de 4 persoane si este formata din 2 paturi duble (din care unul la mezzanine), 1 bucatarie complet utilata si 1 baie.

Oakie-Dokey

Vă prezentăm „Oakie-Dokey” – un proiect de suflet pentru noi, la fel de interesant precum cele doua căsuțe ale noastre.

Acest nou spatiu de cazare este o suita pentru 4 persoane si are două camere cu pat matrimonial, fiecare cu baia sa proprie!

Aceasta suita dispune de un living spațios  cu canapea extensibila, un loc de luat masa și o bucătarie complet utilată.

La exterior are un foisor propriu prevazut cu spatiu pentru gratar si ceaun.

Euphoria

Euphoria este o cameră romantică, cu cadă în cameră și baie proprie. Aici romantismul întâlnește rusticul și confortul pentru a-ți oferi o o experiență de neuitat. Camera are access la terasă , unde vei putea servi băutura preferata, în timp ce admiri tărâmul nostru secret.

Cherry-Oakie

Camera Cherry-Oakie poate acomoda până la 4 persoane în 2 paturi dublu, unul situat la nivelul solului și unul la ‘cucurigu’. Camera are baie proprie , într-un stil mai special. Fiecare colț al camerei Cherry-Oakie este plin de personalitate, de la mobilierul din lemn masiv lucrat manual, până la decorurile rustice. Fiecare detaliu este ales cu grijă pentru a vă oferi o experiență autentică și relaxantă.